Ibland har man turen att bli bjuden på riktigt lyxiga grejer! Igår var ett sådant event. Bästa Anja styrde AW tillsammans med Oh Mungood och det bjöds på inte bara en, utan fem helt otroliga rätter. Jag hade sett fram emot det här hela veckan. 2 timmar av ostörd Matilda-tid. Det bjöds på vin från bland annat Frida Lunds Vinhaggorna, inte direkt otrevligt! Det hela började med en smördegstarte med brie, krispig färs och karamelliserad lök- och plommonmarmelad. Denna var *chefs kiss* Blir så inspirerad till matlagning när man får se så kunniga stå och laga. Så smarta kombinationer? Så fint upplagt? Nej vet ni vad, 2025 ska nog bli mitt matlagnings-år. Får ta rygg på Anja. Och just det, det kan ju ni också göra. Hon har nämligen skrivit en så sjukt härlig kokbok. En helt perfekt gå-bort-present eller varför inte julklapp? Finns att köpa tex här. Det här var min favorit! Bits med Oh Mungood, växtbaserad sås, liggandes på en bädd av grönsaker och örter. Man hatar ju inte en såsdränkt sallad. Kommer aaaabsolut försöka mig på här hemma. Från och med nu vill jag bara äta det här när jag behöver comfort food. Krossad potatis toppad med mojo rojo, parmesan och örter. SKRIK! Jag hade på mig det här! Uuuugh.. Nu börjar den fruktansvärda säsongen av konstant dåligt dagsljus. Hann iaf ta en bild av mina kläder innan solen gått ned. Tyckte väldigt mycket om den här outfiten. Så fint med brunt och blått ihop.Kavaj från SellpyBälte från Massimo DuttiSkjorta från Arket Jeans från JeanericaLinne från Arket Men mest vill jag visa er mitt nya halsband. Är det inte helt ljuvligt? Från bästa Wretlund Studio. F för Ferdinand <3 Det var gårdagen det! Nu ska jag packa familjens väskor, för när Wille slutar jobbet bär det av mot Stockholm och 150-års kalas. Hoppas ni får en underbar helg. Puss!