Dagar har passerat, låt oss kika på vad vi gjort. Nästan varje dag har vi gjort en liten utflykt. Vi har tillexempel käkat pasta vongole-ish i Saint Paul de Vance och ätit glass i de smala gränserna. Vi har också prioriterat löpningen och det känns så skönt att vara igång igen. I juli är vi anmälda till Ottsjö 8K vilket känns som ett bra första heat för oss. Målet är att börja springa allt mer lopp och långdistanser framöver. Kanske till och med Göteborgsvarvet en vacker dag. Det har blivit en och en annan brunch och lunch ute på altanen. Besatt av färska kryddor just nu så det slängs ned mynta i det ena och det andra. Apropå mynta, har ni testat det på grekisk yoghurt? Så vansinnigt gott. Min man har varit en hjälte och klivit upp med Ferdinand som fortsätter vakna vid 05-06. Vi ammar fortfarande oss igenom nätterna så på så sätt kan jag sova igen någon timma på morgonen. Guld värt. Att sen tassa ner för trappan och mötas av det här smilet. Hjärtat gör ju frivolter. I fredags tog vi bilen över till Italien och Ventimiglia. Där är det nämligen marknad varje fredag. Dock kände vi att just marknaden för kläder och annat var lite väl crowded med bebis och barnvagn. Så vi fokuserade istället på matmarknaden. Här inne finns nämligen stånd på stånd med alla goa grejer ni kan tänka er. Färsk pasta, kött, delikatesser, blommor, grönsaker och frukt. Vi lastade bilen full med gottigheter så som ost, grönsaker och mortadella. Av grönsakerna och den färska pastan gjorde jag detta. Rostade grönsakerna i ugn med olivolja som sen mixades till en slät sås. Stekte sparris och zucchinin i citron och toppade med en massa parmesan. Mmmmmmh. Nu är det söndag och vi ska i skrivande stund sätta oss i bilen för att åka över till Italien igen. Den här gången har Wille planerat en 3-4 nätter lång rutt som vi ska ta. Bland annat till Comosjön! Mer om det en annan gång. Hoppas ni får en fin söndag <3